top of page
Ihmiset kädet yhdessä - yhteistyö - tuotteistusta ja palvelukehitystä jkaksi -

Kokemusta ja osaamista palvelusi menestykseen

Vältä kallis kompurointi ja keskity olennaiseen

Kaksi Jaria on Jkaksi

Ohjaamme yrityksiä tunnistamaan rahanarvoiset asiakastarpeet palveluiksi niin, että ne on liiketoiminnalisesti järkevää tuottaa ja toteuttaa. Intohimomme on uuden löytäminen ja paljon parempi asiakaskokemus.

Liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen vahvalla tuotteistusosaamisella

Uskon tyytyväisen asiakkaan olevan yritysten paras investointi. Tekemiseni perustana on avoimuus, rohkeus, luottamus ja positiivisuus.

 

Kokemustaustani on ICT -alalta reilun 20 vuoden ajalta, niin kaupallista kuin tekonologistakin osaamista. Olen ollut rakentamassa suomen suurimmalle teleoperaattorille uutta erottuvaa liiketoimintaa, kuten esimerkiksi älykkäitä teollisuuden-, asumisen- ja autoilun palveluita.

 

Matkani varrelta löytyy lukuisia yritysten ja kuluttajien arkea helpottavia palveluita, sekä niiden tuottamiseen tarvittavien prosessien tehostamista- ja uusien rakentamista.

 

Vahvuuteni on erityisesti palveluliiketoiminta ja sen kehittäminen, palveluiden tuotteistaminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen toimialariippumattomasti. Mukaan lukien laitteiden- ja teollisuuden internetin (IoT/IoE) ratkaisut. 

Osaamista löytyy myös digitaaliseen markkinointiin, webbisivujen tekoon, hakukoneoptimointiin (SEO) ja kasvuhakkerointiin (Growth Hacking).

Vapaalla käsissä on joko kitara, painot, moottori- tai polkupyörä.

Jari Järvinen

Jarilla on ICT -toimialan vankka kokemus. Erityisesti digitaalisaation- ja IoT- liiketoiminnan kehittämisessä. Jari on inhimillinen, rehellinen, avoin, innovatiivinen, analyyttinen ja helposti lähestyttävä ammattilainen.

 

Rauno Vänni | Myyntijohtaja | Unikie Oy 

Kehittämisen ammattilainen pitkällä tuote- ja palvelukehityskokemuksella

Lean on lähellä sydäntäni ja uskon hyviä tuloksia saatavan nopeillakin kokeiluilla. Taustaltani löytyy yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ICT-alalta, joista yli viisitoista vuotta uusien palveluiden parista ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Vahvuuksiani on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasyrityksen liiketoiminnan tarpeita, sekä auttaa tehokkaampien toimintatapojen löytämisessä. Asiakaspalautteiden mukaan osaan kysyä juuri ne oikeat kysymykset. Ymmärrän teknologian tuomista hyödyistä ja osaan kertoa digitalisaatiosta niin, että hyödyt ymmärtää myös ilman diplomi-insinöörin koulutusta.

 

Koulutustaustaltani löytyy BBA ja MBA tutkintojen lisäksi tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä erinäisiä muita palvelumuotoilun ja tuotekehityksen opintoja. Toimin tällä hetkellä myös Lempäälän Yrittäjien ja Lempäälän elinkeinopoliittisen yhteistyöryhmän puheenjohtajana.

 

Kaiken ohella olen myös oldschool vaatteisiin ja moottoripyörävarusteita myyvän Ton-up Storen verkkokauppias, joten osaamista löytyy myös verkkokaupasta sekä siihen liittyvistä oheistekemisistä. Kuten esimerkiksi sisällöntuotannosta ja yritysten sosiaalisesta mediasta.

Jari Rantala

Jarilla (Rantala) on maaginen kyky löytää ratkaisuja vaikka pöydässä olisi hyvinkin vastakkaisia näkemyksiä. Varsinkin Lean Startup ja uusien palveluiden kehitys ovat Jarin erityisosaamisalueita. Esiintyminen on aina vakuuttavaa, oli kyseessä sitten asiakkaan tai oman yrityksen ylin johto.

 

Jouni Petrow | Asiakaskokemusjohtaja | Elisa Oyj

Markkinajohtajan kokemuksella ja rennolla asenteella

Satojen palveluiden ja toimintamallien kehittäminen on opettanut meidät palvelukehityksen- ja tuotteistamisen osaajiksi. Olemme työskennelleet Suomen suurimmalle teleoperaattorille Elisalle ja sen sadoille kotimaisille yritysasiakkaille.

 

Reilun 25 vuoden ICT-toimialan muutos ja nopea markkinan kehitys on antanut meille parhaat mahdolliset käytännön opit teorian lisäksi. Meillä on toimivat menetelmät, niin palveluiden kuin liiketoiminnan käytännön kehittämiseen. 

 

Intohimomme on auttaa etenkin pieniä- ja keskisuuria yrityksiä kehittämään parempia palveluita sekä viemään liiketoimintaansa eteenpäin. Jkaksi paketoikin kaiken keräämäämme palvelukehitysosaamisen kotimaisten yritysten saataville. Markkinajohtajan tietämys ja kokemus on nyt todella helposti sinunkin hyödynnettävissä.

bottom of page